Kajian sifat mekanik sistem kaca ternari AI2O3-Na2O-B2O3 - 240838 Mohd. Zahiddin Jaafar; Rosli Hussin, supervisor; Fakulti Sains (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Fizik Industri)) - universiti Teknologi Malaysia, 2005