Perlaksanaan penerapan nilai murni di kolej-kolej swasta berasaskan kemahiran kajian di kolej-kolej swasta Kumpulan Pendidikan Yayasan Pelajaran Johor - 241390 Nor Aishah Abdul Aziz; Widad Othman; Fakulti Pendidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Teknik dan Vokasional)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005