Membrane bioreactor for leachate treatment = bioreaktor membran untuk rawatan air larut lesap - 461761 Noor Fitrah Abu Bakar; Zaini Ujang, Prof. Dato' Ir. Dr., 1965- (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
10