Building the complete simulation for PIC16F87X series - 349175 Siti Nur Thazliah Mohd. Thazali (2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003