Properties of mortar with palm oil empty fruit bunch fibre - Mohamed Omer Elshiekh Omer, 1981-; Abdul Rahman Mohd. Sam; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009