The effect of temperature on prestressed integral bridge beam - Muhammad Lutfi Othman, 1985-; Redzuan Abdullah, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009