Permasalahan mendapatkan CFO dalam pembangunan bangunan bertingkat di kawasan berbukit : kes kajian : Paya Terubong, Pulau Pinang - 354500 Saravanan Supramaniam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Pentadbiran dan Pembangunan Tanah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004