Sistem E-pembelajaran Kolej Komuniti Sabak Bernam - 250918 Nurul Nadia Zaini (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008