Satu kajian mengenai darjah keyakinan pelajar-pelajar Islam lepasan tingkatan empat terhadap rukun iman di Sekolah Menengah Vokasional - 219591 Nik Jaffar Nik Mat (Sekudai : UTM, 1995)
Kertas projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Jentera)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995