Kajian reka bentuk jek kenderaan jenis skru bermotor - 219613 Mohd. Asri Sarbun (Sekudai : UTM, 1995)
Kertas projek (Sarjana Muda teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Jentera) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995