Kepentingan interaksi rakan sebaya bagi kanak-kanak dalam kawasan kejiranan = the importance of peer group interaction among children in neighborhood - 251053 Norazila Kamarudzaman; Syed Zainol Abidin Idid; Fakulti Alam Bina (2009)
Project Paper (Sarjana Muda (Perancangan Bandar dan Wilayah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009