Multi - objective sliding mode control of active magnetic bearing system - Abdul Rashid Husain, 1975-; Mohamad Noh Ahmad; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009