Tanam semula komersil : kesan pelaksanaan TSK kepada tahap sosioekonomi pekebun kecil : kajian kes : TSK Parit Pinang Seribu Muar, Johor - 355597 Norahayati Hasan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004