Banjir dan kesannya terhadap penduduk setempat : kawasan kajian : Daerah Kuala Muda, Kedah - 355649 Nordiani Salleh (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004