Cadangan pembangunan landskap untuk membentuk jaringan 'Greenways' kampus bagi Kolej Islam Darul Ridzuan, Bukit Chandan, Kuala Kangsar, Perak - 492118 Norhidawani Mohd. Sabri; Zainul Hakim Mohd. Zain, supervisor; Fakulti Alam Bina (2009)
Project Paper (Sarjana Muda (Senibina Landskap)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009