Dual band microstrip arrays and ultra wide band antennas with electromagnetic band gap structures - Thelaha Masri, 1962-; Mohamad Kamal A. Rahim; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009