Cadangan pembangunan persisiran sungai Segamat di Jalan Sultan, Bandar Segamat, Johor - 489769 Noor Sheila A. Mutalib; Zainul Hakim Mohd. Zain, supervisor; Fakulti Alam Bina (2009)
Project Paper (Sarjana Muda (Senibina Landskap)) - Universiti Teknologi Malaysia,2009