Cadangan pembangunan semula taman rekreasi dan budaya pesisir pantai di Teluk Kemang, Port Dickson, Negeri Sembilan - 252849 Rohainis Rahim; Zainul Hakim Mohd. Zain, supervisor; Fakulti Alam Bina (2009)
Project Paper (Sarjana Muda (Senibina Landskap)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009