Kajian terhadap peranan tribunal tuntutan pembeli rumah (TTPR) dalam melindungi kepentingan pembeli rumah - 357616 Mona Lizah Sam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004