The potentiality of Seremban 3 to be a new town centre - 492603 Wong, Kok Khong; Ismail Omar, supervisor; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2009)
Project Paper Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009