Kesan pembinaan persimpangan bertingkat terhadap permintaan harta tanah perumahan kajian kes : Persimpangan bertingkat Perling - 255835 Nurulhuda Abd. Rahim; Mohd. Zahib Deraman, supervisor; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009