Inisiatif keselamatan dan kesihatan pekerja mengikut kelas kontraktor - 256412 Junaidah Mohd. Judi; Syamsul Hendra Mahmud, supervisor; Fakulti Alam Bina (2009)
Project Paper (Sarjana Muda (Ukur Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009