Kajian terhadap risiko penggunaan pekerja asing di tapak pembinaan bangunan - 256957 Nidzar Hakim Md. Yussof; Ahmad Rosdan Abdul Razak, supervisor; Fakulti Alam Bina (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009