Pendekatan proaktif dalam mencegah kemalangan yang melibatkan perancah - 256981 Nabilah Obid; Roslan Amirudin, supervisor; Fakulti Alam Bina (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009