Program pemutihan kilang-kilang tanpa kebenaran kajian kes : Daerah Hulu Langat - 'Afifah Md. Din; Mohd. Zahib Deraman, supervisor; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009