Penipuan dalam urusan pindahmilik tanah kajian kes : Jabatan ketua pengarah tanah dan galian - 257480 Annis Nazira Ismail; Razani Abdul Rahim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2009)
Project Paper Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009