Kaedah pemilihan kontraktor tawaran terbuka dan rundingan terus - 257575 Lim, Wan Wei; Jamaluddin Yaakob, supervisor; Fakulti Alam Bina (2009)
Project Paper (Sarjana Muda (Sains - Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009