Masalah proses jual beli dalam projek perumahan warga felda di Pahang - 257597 Aimi Ashikin Alzahari; Salfarina Samsudin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2009)
Project Paper Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009