Penerokaan terhadap kepekaan pecahan di kalangan pelajar tingkatan satu - 258172 Tee, Sean Sean; Md. Nor Bakar, supervisor; Fakulti Pendidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005