Aplikasi prinsip pengurusan harta tanah dalam pengurusan harta tanah wakaf di negeri Kelantan - 258215 Noraila Abdul Rahman; Mohammad Tahir Sabit Mohammad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2009)
Project Paper Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembanguanan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009