Kajian terhadap penghadang jalan dari segi impak kemalangan jalan raya - 258630 Mohd. Taha Suman; Abdul Aziz Abdul Muti; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009