Electronic fuel injection (EFI) system for automobile - 361375 Mohamad Iqbal Yacob (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003