Langkah - langkah kontraktor untuk menangani kenaikan harga bahan binaan - 259833 Wong, Kok Hoa; Maizon Hashim, supervisor; Fakulti Alam Bina (2009)
Project Paper (Sarjana Muda (Sains Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009