Simulasi baris pengeluaran produk di Delphi Packard Electric (Malaysia) Sdn Bhd. - 371181 Haizie Suhaiza Haksah @ Abdul Ghani (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004