Implementasi steganografi menggunakan kaedah konvensional dan enkripsi - 230830 Jaspreet Singh Bhuller; Samura Ali, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003