Pencemaran bunyi dalam kerja pembinaan - 260140 Mohd. Faisal Amaludin; Jamaludin Yaakob, supervisor; Fakulti Alam Bina (2009)
Project Paper (Sarjana Muda (Ukur Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009