Pemodelan permukaan menggunakan teknik bezier - 262233 Mohd. Faizal Che Rus (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002