Robot four legged mobile robot - Shaharil Mad Saad, 1985-; Zamani Md. Zain; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Instrumentasi dan Kawalan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008