Floating robot - 261257 Shahrulnizam Sulaiman; Jameel A. A. Mukred, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008