Kawalan mod arus puncak untuk penukar boost - 261385 Worawod Eh Sau; Nik Din Muhamad; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia,2008