Modeling and simulation of a scara robot - 261842 Teh, Chin cheong; Zaharuddin Mohamed, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008