The study on discrete cosine transform for image compression - 263002 Siti Mariam Rashid; Ooi Chia Yee, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia,2008