Rekabentuk sistem retikul optimum untuk kawasan kediaman : Bahagian 2 - 236934 Noor Ashikin Md Tamimi (Skudai : UTM, 1990)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 1990