Penjanaan tenaga elektrik daripada biojisim - Siti Noraini Mohd. Rahim, 1985-; Faridah Hussin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia,2008