Motorcycle security system using RFID technology - 263431 Nor Aishah Mohd Tahir; Johari Halim Shah Osman; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008