Pengurusan kualiti : satu cabaran kepada industri binaan - 265531 Wan Yusoff Wan Mahmood; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Alam Bina. Jabatan Ukur Bahan; Seminar Quality and Safety in Construction Industry - Latest Development (1995 : UTM, Sekudai)
03