Sistem kawalan berasaskan komputer untuk ujikaji litar penerus makmal elektronik kuasa : pengkhususan kepada latar pemacu SCR - 364680 Faizal Umari Ishak; Nik Rumzi Nik Idris; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003