Keberkesanan pengunaan microornisma efektif (effective microoranism - e.m) dalam pemuliharaan Sungai Sebulung - 263664 Noor Azwita Awang Besar; Mohd. Ismid Mohd. Said, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam 8022 (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) -Universiti Teknologi Malaysia, 2009