Cadangan perkembangan/penambahan pengkhususan program sarjana muda pengurusan teknologi di FPPSM (untuk dibincang/diluluskan), mesyuarat senat pada 10 Mac 1995 : [kertas kerja] - 495834 Universiti Teknologi Malaysia; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia. Jabatan Pendidikan Islam (Skudai : UTM, 1995)
44