Kajian hujan dan air larian permukaan terhadap kawasan perumahan separa padat - 265166 Yahya Ab. Wahid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Thesis (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Fakulti Kejuruteraan Awam, Universiti Teknologi Malaysia, 2007